Σχετικά Άρθρα με: "Crottin de Chavignol"

Το κάνουν οι κατσίκες καλύτερα;

του Cheeselovers

Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα γλυκύτατα μηρυκαστικά, παρόντα στη χώρα μας από την αρχαιότητα ως σήμερα, είναι εξαιρετικά χρήσιμα ζώα για το γάλα, το μαλλί, το κρέας, αλλά και το δέρμα τους. Κάνουν όμως καλύτερο γάλα;

περισσότερα

Μπορεί ένα τυρί να βελτιώσει τη γεύση του κρασιού; Η επιστήμη απαντά

του Cheeselovers

Πού θα ήταν ο Ρωμαίος χωρίς την Ιουλιέτα, ο Αντώνιος χωρίς την Κλεοπάτρα, το κρασί χωρίς το… τυρί; Κάποιοι λένε ότι πρόκειται για τον τέλειο συνδυασμό και μπορεί να έχουν και απόλυτο δίκιο! Τουλάχιστον έτσι φαίνεται να δείχνουν τα επιστημονικά ευρήματα…

περισσότερα