Μια εξαιρετικής ποιότητας και πολύ μικρής παραγωγής παρμεζάνα από το ίδρυμα Τοσίτσα.

Μια εξαιρετικής ποιότητας και πολύ μικρής παραγωγής παρμεζάνα από το ίδρυμα Τοσίτσα. Παρασκευάζεται από τον Μάιο ως το Σεπτέμβριο, αποκλειστικά από απαστερίωτο αγελαδινό γάλα και ωριμάζει σε ξύλινα ράφια για 2 χρόνια, αφού πρώτα μείνει στην άλμη 20-30 μέρες.

Κατά τη διάρκεια της ωρίμανσης αναποδογυρίζεται συχνά και καθαρίζεται από το ελαφρό μούχλιασμα που δημιουργείται στην επιφάνειά του.

Έχει κίτρινο χρώμα, μέσα έξω, και πολύ σκληρή κοκκώδη υφή.