Φτιάχνεται στην περιοχή Latteria Turnaria από ένα συνεταιρισμό τυροπαραγωγών όπου κάθε παραγωγός χρησιμοποιεί το τυροκομείο με τη σειρά του φτιάχνοντας έτσι το προσωπικά ιδιαίτερο τυρί του.

Φτιάχνεται στην περιοχή Latteria Turnaria από ένα συνεταιρισμό τυροπαραγωγών όπου κάθε παραγωγός χρησιμοποιεί το τυροκομείο με τη σειρά του φτιάχνοντας έτσι το προσωπικά ιδιαίτερο τυρί του. Γενικά έχει κρεμώδες, γαλακτερό άρωμα όταν είναι νεαρό, αλλά όσο ωριμάζει αποκτά νότες λουλουδιών και χόρτων. Η γεύση του είναι γλυκόξινη και η υφή του ελαστική. Μπορούμε να το απολαύσουμε με ψωμί και ελαιόλαδο συνοδευμένο από κόκκινο κρασί.