Μια σουίτα ξενοδοχείου με θέμα το τυρί και όνομα «The Cheese Suite» λειτούργησε για μία μόλις ημέρα στο Camden του Λονδίνου, στο Café Rouge, για να υποστηρίξει το χειμερινό μενού του  όπου πρωταγωνιστούσαν τα (διεθνή) τυριά!

Εάν παρακολουθείτε τις διεθνείς ειδήσεις για τον κόσμο του τυριού, θα έχετε πιθανότατα διαβάσει για το άνοιγμα της Cheese Suite (Σουίτα Τυριού) στο Café Rouge, που βρίσκεται στο Camden του Λονδίνου, λίγους μήνες πριν. Αν για πρώτη φορά το διαβάζετε σε εμάς, χαλαρώστε και απολαύστε το, γιατί σίγουρα θα σας αρέσει!

20200128 interiors 033 mrj 1 1024x683 1

Η Cheese Suite (Σουίτα Τυριού) άνοιξε ως μέρος ενός έξυπνου προγράμματος του Café Rouge, για να προωθήσει το χειμερινό μενού του. Το οποίο μενού ήταν γεμάτο με τυροκεντρικά πιάτα όπως το πανέ χαλούμι, το croque-monsieur ή τα τυρένια σκορδόψωμα.  Πολλοί φερέλπιδες υποψήφιοι φιλοξενούμενοι δήλωσαν ότι θα ήθελαν να συμμετέχουν μέσω της ιστοσελίδας τού Café Rouge, αλλά ήταν λίγοι οι τυχεροί που τελικά επελέγησαν για μια διανυκτέρευση στη σουίτα.

20200128 interiors 743 mrj 1024x683 1

Οι ταπετσαρίες και τα έπιπλα με θέμα το τυρί, τα σαπούνια και τα κεριά αρωματισμένα ως τυριά, ακόμη και ταινίες με «τυρένια» θέματα, μουσική και επιτραπέζια παιχνίδια περίμεναν τα τυχερά ζευγάρια των cheeselovers που κέρδισαν μια νύχτα στο The Cheese Suite. Εκτός από το room service, που έδινε πρόσβαση σε όλα τα πιάτα του μενού με θέμα το τυρί, το ψυγείο της σουίτας ήταν γεμάτο με κρασί και κομμάτια τυριών. Ανάμεσά τους  Camembert, κατσικίσια τυριά, Comté και Brie -όλα από το χειμερινό μενού του Café Rouge.

20200128 interiors 053 mrj 1024x683 1

Η όλη εμπειρία προσφέρθηκε δωρεάν στα ζευγάρια που επελέγησαν, αλλά μπορούσαν να συνεισφέρουν όσα -και αν- επιθυμούσαν στον φιλανθρωπικό εταίρο του Café Rouge, το The Prince’sTrust -ένα βρετανικό φιλανθρωπικό ίδρυμα που ασχολείται με την παροχή βοήθειας σε νέους που βρίσκονται σε κίνδυνο. Αντικείμενα από τη σουίτα δωρήθηκαν επίσης για φιλανθρωπικούς σκοπούς μετά την ολοκλήρωσητης ενέργειας.

20200128 people 132 mrj 1024x683 1

Δυστυχώς, η The Cheese Suite έκλεισε τις πόρτες της στις 7 Φεβρουαρίου, αλλά μην ανησυχείτε. Το Café Rouge εξετάζει ήδη τη δεύτερη φάση της καμπάνιας του, η οποία θα αφορά είτε στην επαναλειτουργία της The Cheese Souite είτε σε έναν ολοκαίνουργιο τυρένιο παράδεισο. Μείνετε συντονισμένοι!

 

Οι φωτογραφίες είναι από το caferouge.com