Τους ξέρουμε, τους θαυμάζουμε, τους έχουμε αδυναμία. Όμως, αυτοί σε τι έχουν αδυναμία; Το cheeselovers.gr συγκέντρωσε τις δηλώσεις που έχουν κάνει οι αγαπημένοι μας σταρ για το τυρί και σας τις παρουσιάζει σε ένα… απολαυστικό αφιέρωμα!

Βρίσκεστε στην ουρά και περιμένετε υπομονετικά να έρθει η σειρά σας για να αγοράσετε τα αγαπημένα σας τυριά. Σας έχει τύχει ποτέ εκείνη τη στιγμή να αναρωτηθείτε τι τυρί θα επέλεγε ο αγαπημένος σας σταρ;

Μπορεί ναι, μπορεί και όχι! Αυτό που εμείς ξέρουμε σίγουρα είναι πως εμείς αναρωτηθήκαμε, γι’ αυτό και αποφασίσαμε να ρίξουμε λίγο φως στην υπόθεση! Στο cheeselovers.gr αναζητήσαμε και βρήκαμε τις δηλώσεις που έχουν κάνει διάφοροι celebrities από τον χώρο της μουσικής, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης σχετικά με το τυρί και σας τις παρουσιάζουμε μία- μία. 

Taylor Swift

Η αγαπημένη σε πολλούς τραγουδίστρια σε ερώτηση που της έκαναν σχετικά με το ποια τρόφιμα υπάρχουν πάντα στο ψυγείο της, έσπευσε να δηλώσει πως το τυρί είναι σίγουρα ένα από αυτά! Πιο συγκεκριμένα, διευκρίνισε ότι θέλει να έχει πάντοτε στο σπίτι της -το αγαπημένο όλων μας- ιταλικό, σκληρό, κίτρινο Π.Ο.Π. τυρί  Parmigiano Reggiano.

CheeseCelebrities_TaylorSwift_2d.jpg

Benedict Cumberbatch

Κάποιοι τον αγαπήσανε ως Sherlock Holmes, ενώ άλλοι ως Doctor Strange στις επιτυχημένες ταινίες της Marvel. Δεδομένου του όσα γνωρίζουμε για τις εκλεκτές του συνήθειες, δεν μας κάνει καθόλου εντύπωση πως το αγαπημένο του τυρί του Benedict Cumberbatch είναι το Manchego. Ένα ημίσκληρο, Π.Ο.Π., πρόβειο τυρί, το οποίο μας έρχεται από την Ισπανία! Αξίζει να σημειώσουμε ότι παράγεται από γάλα που προέρχεται αποκλειστικά και μόνο από τη ράτσα προβάτων της περιοχής LaMancha! Go Sherlock!

CheeseCelebrities_BenedictCumberbatch_1.jpg

Cameron Diaz

Η Cameron Diaz μπορεί να έκανε καριέρα παίζοντας κυρίως σε κωμωδίες, όμως όσο αφορά το τυρί δεν αστειεύεται καθόλου! Για την ακρίβεια δεν έχει μόνο ένα αγαπημένο τυρί, αλλά επτά! Σύμφωνα με τις δηλώσεις της, λατρεύει το τυρί γενικότερα, αλλά φαίνεται να ξεχωρίζει το κατσικίσιο τυρί, το κίτρινο και αγγλοσαξονικό Cheddar, το μπλε τυρί, την ιταλική παρμεζάνα, το ολλανδικό Gouda και το γαλλικό και μαλακό Brie. Για το τέλος κρατήσαμε το καλύτερο και… ελληνικό, καθώς ξεχωριστή θέση στην καρδιά της ηθοποιού φαίνεται πως έχει και η φέτα!

CheeseCelebrities_CameronDiaz_2.jpg

Ricky Gervais

Ο κωμικός ηθοποιός Ricky Gervais δε σταματά να μας εκπλήσσει με το χιούμορ του, ακόμα και σε μια τόσο απλή ερώτηση όπως είναι το «Σου αρέσει το τυρί;». Πιο συγκεκριμένα, ο κωμικός δήλωσε πως ο μόνος λόγος που κάνει γυμναστική είναι για να μπορεί να τρώει περισσότερο τυρί και να πίνει κρασί! Συμπλήρωσε αστειευόμενος πως με τη γυμναστική που κάνει εάν δεν έτρωγε τόσο τυρί το πιθανότερο είναι πως θα έμοιαζε με τον καλογυμνασμένο ηθοποιό Matthew McConaughey! Ποιο όμως τυρί φαίνεται να προτιμάει; Απ’ ότι φαίνεται νικητής είναι το Cheddar.

Δηλώσεις διάσημων για το τυρί

Πολλοί είναι και αυτοί που δεν ξεχωρίζουν κάποιο συγκεκριμένο τυρί! Η αγάπη τους για τη συγκεκριμένη γευστική λιχουδιά είναι γενική και δεν κάνουν διακρίσεις! Όταν ήταν έγκυος η Kim Kardashian είχε ερωτηθεί σχετικά με τις… λιγούρες της. Τότε έσπευσε να δηλώσει πως καταναλώνει κυρίως τυρί και οτιδήποτε μπορεί να συνοδεύεται με τυρί!

Η επιτυχημένη παρουσιάστρια Ellen DeGeneres απ’ ότι φαίνεται έχει συνδυάσει το τυρί με στιγμές χαλάρωσης, αφού χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της είχε δηλώσει πως «Τίποτα δε θυμίζει περισσότερο διακοπές από ένα ημερολόγιο τυριών».

Τέλος, ο κωμικός Aziz Ansari δε σταματάει να δηλώνει πως το αγαπημένο του φαγητό είναι το mac and cheese ! Και δικό μας θα λέγαμε Aziz!

Τι αντίλογο θα είχαν άραγε οι Έλληνες διάσημοι σε αυτή τη λίστα; Ίσως θα πρέπει σιγά-σιγά να ανακαλύψουμε πόσο τυρολάτρεις είναι και οι εγχώριοι celebrities!