Γευστικά ταξίδια

02.08.2017

5 στάσεις για τσικουδιά στο Ηράκλειο

Στην πορεία του χρόνου, Κρήτη και τσικουδιά εξελίχθηκαν σε έννοιες σχεδόν ταυτόσημες. Δεν υπάρχει επισκέπτης της μεγαλονήσου που να μην έχει δοκιμάσει, έστω και επιφανειακά, το κέρασμα της κρητικής ρακής και των μικρών, απαραίτητων συνοδευτικών μεζέδων της.

Περισσότερα +
26.07.2017

Τρώνε οι Κώτες κρασοτύρι;

Μπορεί κανείς να αμφισβητήσει αν λέγονται Κώες ή Κώτες, αλλά το γεγονός ότι παράγουν και καταναλώνουν τον ασύγκριτο αυτό μεζέ παραμένει αδιαμφισβήτητο!

Περισσότερα +
02.06.2017

Οι φαμίλιες των...τυριών

Το μεγαλύτερο νησί της Μεσογείου μπορεί να συνδέεται, κινηματογραφικά τουλάχιστον, με την οικογένεια Κορλεόνε, στην πραγματικότητα όμως φημίζεται και για τη μεγάλη «φαμίλια» των τυριών του…

Περισσότερα +