Παραγωγή

08.02.2019

Ανατομία ενός τυριού: Λαδοτύρι Μυτιλήνης

Είναι το δεύτερο διασημότερο τοπικό προϊόν, μετά το ούζο! Πιπεράτο, με έντονη αλμυρή γεύση και σκληρή υφή, το λαδοτύρι Μυτιλήνης είναι ένα ακόμη εκλεκτό ελληνικό προϊόν, με Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης (Π.Ο.Π.).

Περισσότερα +
16.10.2018

Μανούρι: Kαι με γλυκό και με αλμυρό!

Η Εθνική Επιτροπή Γάλακτος, το έχει χαρακτηρίσει ως το καλύτερο παραδοσιακό ελληνικό τυρί τυρογάλακτος ενώ οι σεφ το κατατάσσουν στο top 3 των τυριών που χρησιμοποιούν για τα γαστριμαργικά τους θαύματα.

Περισσότερα +