Μερικά βιβλία δεν μπορεί να λείπουν από τη βιβλιοθήκη του τυρολάτρη και το «Λεξικό για Τυριά» της Άν Ίμπουργκ, είναι ένα από αυτά.

Περιλαμβάνει, με εικόνες, τα πιο γνωστά είδη τυριού στην Ευρώπη, από τη Γερμανία, την Αυστρία, την Ελβετία, την Ολλανδία, τη Γαλλία, την Ιταλία, την Ισπανία, την Πορτογαλία, την Ελλάδα, τη Δανία, τη Νορβηγία, τη Σουηδία και την Αγγλία, μαζί με πληροφορίες σχετικά με την προέλευση, την παραγωγή, τα συστατικά και τη γεύση τους. Παραθέτει χρήσιμες γνώσεις σχετικά με την ιστορία του τυριού, προτείνει συνταγές για αλμυρά και γλυκά πιάτα, καθώς και συμβουλές για το κόψιμο και το σερβίρισμά τους, την επιλογή κρασιών που μπορούν να τα συνοδεύσουν, και τα φαγητά με τα οποία ταιριάζουν.

Θα το βρείτε στο Λεξικό για Τυριά.