Ένα τυρένιο, αρωματικό, κατακόκκινο ντιπ, που συνοδεύει, μαζί με παξιμαδάκια μπαστουνάκια λαχανικών, αλλά και πιο εξωτικά tortilla chips, το αγαπημένο σας κρασί…

Τυρί: Φέτα, Κατίκι

Μερίδες: 4
Χρόνος προετοιμασίας: 5 λεπτά
Δυσκολία: Εύκολη

Θα χρειαστείτε:

• 240 γρ. Φέτα ή Κατίκι
• 120 γρμ. σουρωμένες κόκκινες πιπεριές κονσέρβα ή γυάλα
• 3 κουταλάκια του τσαγιού ελαιόλαδο
• Μαύρο πιπέρι

Βήμα-βήμα:

1. Χτυπάμε στο multi την φέτα, τις πιπεριές και το ελαιόλαδο.
2. Προσθέτουμε μαύρο πιπέρι και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να έχουμε ένα λείο μίγμα.
3. Μεταφέρουμε σε ένα μπολ και σερβίρουμε, με παξιμαδάκια, λαχανικά σε μπαστουνάκια ή και tortilla chips.