Reggianito
Χώρα: ΑργεντινήΤο Reggianito είναι ένα σκληρό, κοκκώδες, αργεντίνικο τυρί που δημιουργήθηκε από Ιταλούς μετανάστες που έφτασαν στη χώρα μετά τον Α ‘Παγκόσμιο Πόλεμο. Παράγεται από αγελαδινό γάλα. Είναι λιγότερο ακριβό από το Parmigiano Reggiano και συχνά πωλείται στις Ηνωμένες Πολιτείες ως παρμεζάνα. Είναι αλμυρό με κοκκώδη υφή. Ταιριάζει με ζυμαρικά και ψητά πιάτα λαχανικών.
- ΠροέλευσηΑργεντινή
- ΔομήΣκληρή, κοκκώδης
- ΓάλαΑγελαδινό